#5 DINGEN DIE IK HAAT AAN AFFILIATE MARKETING: Affiliate Marketing Is Tof, Maar Soms Niet…https://www.degeldwolf.nl – #5 DINGEN DIE IK HAAT AAN AFFILIATE MARKETING: Affiliate Marketing Is Tof, Maar Soms Niet…

✅ Hier kun je de checklists downloaden: https://www.degeldwolf.nl/het-startpunt/

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Geld verdienen met affiliate marketing is super tof en mijn favoriete business, echter zijn er ook wat mindere punten waar niemand het over heeft. In deze video belicht ik ook deze punten!

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Instagram: https://www.instagram.com/cornemarchand/

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Heb je nog vragen? Twijfel niet en stel ze!

Liken & abonneren wordt gewaardeerd als je veel waarde had aan deze video!

#affiliatemarketing

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Mijn naam is Corné en ik ben van mening dat het huidige schoolsysteem zoals wij dat kennen ‘kapot’ is. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en deze netjes afgerond. Toch had ik elke keer het idee dat ik niet diep op de stof in ging en dat ik niet de onderwerpen leerden die echt belangrijk zijn.

Na mijn opleiding commerciële economie heb ik besloten om met mijn passie voor economie en marketing te gaan ondernemen. De ervaring die ik inmiddels op heb gedaan breng ik graag over op mensen die net zo enthousiast zijn als ik!

Met mijn missie om zo veel mogelijk mensen te leren wat online ondernemen is, wat de opties zijn in verschillende businessmodellen en hoe ze hier het beste mee kunnen starten ben ik begonnen met mijn website https://degeldwolf.nl/ en later ook dit YouTube kanaal.

Ik hoop dat je veel waarde kunt halen uit de video’s die ik upload. De video’s die ik upload zullen altijd gaan over online ondernemen en dus online geld verdienen. Ik waardeer het als je een like kunt achterlaten en even op de abonneer knop wil klikken.

source