Bulls Op Wall Street Review


OPENBAARMAKING: DIT BERICHT KAN CONSTAIN AFFILIATE LINKS, WAT BETEKENT DAT IK EEN COMMISSIE ALS U BESLUIT OM EEN AANKOOP TE DOEN VIA MIJN LINKS, ZONDER KOSTEN VOOR JOU. LEES VOLLEDIGE OPENBAARMAKING HIER

Als u op zoek bent naar een trading coach om te leren hoe winstgevend handel, is Bulls On Wall Street een goede keuze voor u?

In deze review zal ik alles doornemen wat je moet weten om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Bulls On Wall Street Coaches & Trainers

Kunal Desai

Kunal Desai is de oprichter van Bulls op Wall Street.

Hij begon de handel terug in 1999 en is de handel voor bijna 20 jaar.

In termen van trading strategie en trading stijl, Kunal voornamelijk dag trades met behulp van momentum-gebaseerde strategieën.

Dus, wat voor soort momentum-gebaseerde trading strategieën gebruikt hij?

Er zijn twee manieren om momentum trading aanpak:

 • Technische analyse zoals prijsactie of momentum-indicatoren
 • Fundamentele katalysatoren zoals inkomsten of PR-nieuws

Voor Kunal handelt hij vooral op inkomsten of PR-nieuws.

Afgezien van daghandel aandelen, hij is ook een cryptogeld handelaar en investeerder waar hij heeft gekapitaliseerd op de nieuwe trend van digitale valuta.

Hij leert zijn crypto-handelsmethoden op BullsonCryptoStreet.com.

Paul Singh

Paul is de andere handelsinstructeur bij Bulls On Wall Street.

Hij handelt al meer dan 20 jaar.

Tijdens de dot com boom, Paul draaide $ 5k in $ 200k dan verloor het allemaal.

Maar, hij gaf niet op en draaide nog eens $ 5k in een full-time trading inkomen.

Hij was eigenlijk de mentor die Kunal hielp een winstgevende handelaar te worden en hem leerde hoe te ruilen voor de kost.

In termen van trading strategieën, hij maakt gebruik van momentum-gebaseerde strategieën ook.

En in termen van trading stijl, hij is meer een swing handelaar dan een dag handelaar.

Als swing trader, u over het algemeen alleen de handel 2 tot 3 keer per week en houd de handel voor dagen of zelfs weken.

Dit is heel anders dan daghandel waar u aandelen koopt en verkoopt op dezelfde handelsdag.

Hij loopt de populaire Bulls Part-Time Trader service waar hij leert mensen hoe de handel swing, terwijl het bedrijf een full-time baan.

Manieren die bulls op Wall Street helpen u de handel beter

Live 60 Dagen Trading Bootcamp

Een van hun meest populaire handelsprogramma’s is hun 60 Dagen Live Trading Bootcamp.

De eerste 30 dagen van de Bootcamp richten zich op het onderwijzen van u alle fundamenten van de handel in aandelen, evenals specifieke trading setups en strategieën.

Gedurende de laatste 30 dagen van de Bootcamp, zullen ze u helpen toe te passen wat je hebt geleerd en de handel in de markt in real-time.

Dit is hoe het werkt.

Dag 1 – 30: Je hebt 4 dagen per week live lessen.

Dag 30: U wordt op een trading simulator gezet. Op dit moment, zult u ook beginnen te werken aan uw eigen trading plan dat past bij uw doelen met de handel.

Dag 31 – 60: Je kijkt kunal & paul handel gedurende de handelsdag, leert hun proces voor het maken van hun stock watch-lists voor en post-market, en ook de manier waarop ze de markt lezen en hun setups in real-time verhandelen.

Tegelijkertijd pas je toe wat je hebt geleerd en begin je met handelen op de handelssimulator. Ook wordt u gevraagd om uw transacties dagboek met de handel journaling software die ze gebruiken.

Dag 61: Het is tijd om uw trades te laten beoordelen en feedback te ontvangen van uw coach en de andere handelaren in de community.

Dus, wie is deze Live 60 Day Trading Bootcamp recht voor?

Dit 60 Dagen Live Trading Bootcamp is geweldig voor beginnende handelaren die net beginnen en nog nooit eerder hebben verhandeld.

U veel profiteren van hun interactieve live lessen en kijken naar professionele handelaren handel in real-time.

Maar, als u al enige handelservaring, dan is de handel chatroom misschien meer geschikt voor u om u te helpen de handel beter en consistente handelsresultaten te krijgen.

Dag trading room

Dag trading room wordt gerund door Kunal zelf.

Wanneer u deelneemt aan hun dag trading chatroom, krijgt u directe toegang tot Kunal Desai en hun andere top handelaren en de handel naast hen.

Hier is precies wat je krijgt als lid van de dag trading room:

 • Bruikbare handelsideeën (dwz je krijgt bruikbare dag handel ideeën van ervaren handelaren)
 • Luister dagelijks als Kunal Desai roept trades, opmerkingen over de markt, en praat over de voorraden die hij bekijkt.
 • Trader Screenshare (dwz je krijgt om kunal’s elke beweging in real-time kijken, als hij deelt zijn trading scherm met u)
 • Word lid van een levendige gemeenschap van actieve handelaren die vrij ideeën, grafieken en aanmoedigingen door de dag delen
 • Dagelijkse markt recaps
 • Markt Pulse (dwz je krijgt tot op de minuut begrip van grote verhuizers en aanstaande nieuws. Zie hoe andere handelaren de markt bekijken en wat de toekomst op hun radar is)
 • Nightly Trading Watch-List (dat wil zeggen dat je hun nachtelijke watch-list van namen elke dag van de week en ook hun pre-market analyse en focus lijst voor voordat de markt opent. Leer waarom en welke aandelen ze hebben op hun radar voor elke dag van de week, zodat u reverse engineer in het ontwikkelen van uw eigen unieke trading watch-lijst)

Wanneer u een dag trading chatroom lid, krijgt u ook toegang tot hun versnelde dag handel cursus met meer dan 20 uur on-demand trading video’s.

Tot slot hebben ze ook veel voortdurende ondersteuning en live groepstraining.

Bijvoorbeeld, voor drie dagen per week (maandag, woensdag, vrijdag), zal Kunal gastheer live markt samenvattingen waar hij zal zijn transacties te herzien en ook voor te bereiden op de volgende handelsdag.

Elke zondag organiseert hij ook een groepstraining om de markt- en sectoromstandigheden door te brengen.

Vanaf daar zal hij de nachtelijke scans uitvoeren om de marktverstorenaars te bekijken en aandelen te selecteren die een potentiële kandidaat voor de week kunnen zijn.

Dit is een goede manier om u te helpen uw week te plannen en feedback te krijgen van Kunal.

Uitchecken Dag trading room Nwo


Swing Trading Room

Nu, wat als je een full-time baan en kan alleen de handel part-time?

Ze hebben een swing trading chatroom alleen voor part-time handelaren, en het wordt gerund door Paul, die is een ervaren swing handelaar.

Voor swing trading, hoeft u niet te staren naar uw computerscherm de hele tijd en uw transacties te controleren, omdat uw transacties over het algemeen zal ten minste dagen of zelfs weken uit te werken (of sluiten).

Dat gezegd hebbende, zijn er altijd goede swing trades elke dag als je weet waar te vinden en hoe te vinden.

De kenmerken van de swing trading room zijn vrij gelijkaardig aan die van de dag handel chat room.

 • Bruikbare handelsideeën
 • Live Marktcommentaar
 • Handelswinst en stopniveaus
 • Dagelijkse handelsrapporten
 • Dagelijkse voorraad watch list
 • Groeps mentorschapssessies
 • Diepgaande marktanalyse
 • Duidelijke uitleg
 • Swing Trade Chatroom
 • Bootcamp op aanvraag
 • Q&A Sessies met Paul
 • Bonus: Uitnodiging voor live-evenement

Bovendien ontvangt u ook de dagelijkse handelsrapporten van Paul die een diepgaand beeld geven van de algemene marktomstandigheden, huidige posities, watchlist-aandelen en meer.

Is Bulls op Wall Street Legit?

Met zo veel handel oplichting die er zijn, is Bulls Op Wall Street legit?

Van wat ik kan vertellen, moet het legit omdat zowel Kunal en Paul zijn professionele full-time voorraad handelaren met jarenlange ervaring in de handel.

Dus ze weten hun spullen.

Hun meest populaire 60 Dagen Live Trading Bootcamp is een goed gestructureerde handelscursus met als doel u te helpen een sterke basis te leggen in de handel en u ook te helpen toepassen wat u hebt geleerd.

Als u een complete beginner die denkt over het doen van de handel, adviseer ik dat u controleren hun 60 Dagen Live Trading Bootcamp.

Zoals voor de handel records, zijn er geen gepubliceerde trading records op hun website, dus ik kan geen commentaar geven op dat.

Is Bulls op Wall Street geschikt voor u?

Is Bulls on Wall Street iets voor jou?

Dit hangt echt af van wat u zoekt.

Als u op zoek bent naar een uitgebreide trading cursus met live interactieve lessen en een die niet alleen leert u alle fundamenten, maar ook helpt u de handel kennis die je hebt geleerd toe te passen, dan raad ik u aan om te controleren of de 60 Dagen Live Trading Bootcamp.

Maar, als je al weet dat alle trading basics en zijn op zoek naar een trading chatroom om handelsideeën en real-time trading alerts te krijgen, ik denk dat er betere dag trading chatrooms die er zijn met betere recensies van hun leden.

Een van de dag trading chatrooms is Investeerder Underground Trading Chatroom.

Investors Underground is een online dag handel gemeenschap opgericht door Nathan Michaud in 2008, een bekende momentum handelaar in de handelsgemeenschap met meer dan 10 jaar ervaring in de handel in aandelen.

Het biedt een verscheidenheid aan dag handel chatrooms, dag handel cursussen en dag handel 1-op-1 mentorschap.

Wat de prijsstelling betreft, Investeerder Underground Trading Chatroom lidmaatschap is iets duurder dan Bulls Op Wall Street Day Trading Room.

Maar als je serieus bent over toetreding tot een goede handelsgemeenschap met veel ervaren handelaren, dan denk ik dat het de moeite waard het betalen van een beetje meer.

Zie alle beoordelingen en getuigenissen van de leden van Investeerders Underground

Source link