Aangezien er op mijn blog over online geld verdienen meerdere methodes en handleidingen te vinden zijn, heb ik deze pagina gemaakt met voor een duidelijk overzicht.

Ben jij nieuw in de wereld van online geld verdienen?

Als jij net komt kijken in de wereld van online geld verdienen en ergens gehoord hebt dat je morgen je baan op kunt zeggen en voor het einde van de maand miljonair bent, dan ga ik je uit de droom helpen…

Dat gaat niet gebeuren. 🙂

Een steady inkomen verdienen met een laptop en internetverbinding is zeker haalbaar (ik ben het levende bewijs), maar het kost tijd en energie. Daarnaast zijn er een hoop kapers op de kust die jou van je hard verdiende centjes willen beroven, door je cursussen aan te bieden die jou uitleggen hij je online geld kunt verdienen.

Lees eerst mijn artikel: De WAARHEID over online geld verdienen en internet marketing

Alle informatie is gratis te vinden en ik deel mijn beste verdienmethodes graag met je!


Overzicht geldverdienmethodes en handleidingen

Bovenstaande methodes vragen soms een kleine investering vooraf, zoals een domeinnaam en webhosting. Ik zeg bewust investering, omdat je deze kosten dubbel en dwars terug verdient als je de boel eenmaal hebt draaien.

Zie ook: De tools die ik gebruik voor mijn internet marketing business


Overzicht gratis verdienmethodes (zonder opstartkosten)

Mocht je echt helemaal geen geld hebben om iets op te starten, dan zijn er ook gratis manieren om geld te verdienen via internet. Maar let op: dit is vaak saai werk en levert naar verhouding weinig op.

Maar mocht het echt niet anders kunnen, dan kun je hiermee starten om bijvoorbeeld een paar tientjes te verdienen voor webhosting en een domeinnaam, zodat je echt aan de slag kunt.


Actie ondernemen, gewoon doen

Ik kan je alle methodes en handleidingen geven om geld te verdienen op internet, maar als jij met je luie reet op de bank blijft zitten gebeurt er natuurlijk niks! 🙂

Dus niet alleen lezen, maar doen.

You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.