De WAARHEID over online geld verdienen en internet marketing

Dus jij wilt online geld verdienen? Super, maar trek dan eerst even je portemonnee en betaal me €27, €47, €297 of een veelvoud daarvan, als het maar op een 7 eindigt.

Zodra ik je geld binnen heb leg ik je in een e-book of videocursus haarfijn uit, hoe jij (net als ik) duizenden Euro’s kunt verdienen op het internet.

Wat een concept…  Geld verdienen door andere mensen uit te legen hoe ze geld moeten verdienen. Big business!

De 3 grote markten waarin het geld verdiend wordt op internet

Zoveel mensen zoveel wensen, maar er zijn 3 markten die vanaf het ontstaan van het internet het web domineren en dat ook voor altijd zullen blijven doen. Waarom? Omdat ieder mens waar dan ook ter wereld tot op zekere hoogte dezelfde behoeftes heeft. Ik noem ze ook wel de 3 G’s.

  • Geld
  • Gezondheid
  • Geluk

Deze markten worden ook wel de ‘Evergreens’ genoemd. Mensen willen altijd meer geld, willen altijd gezonder, fitter en dunner zijn en ze willen uiteraard ook altijd gelukkig zijn. Simpel.

evergreen

Ik ga ze even kort bij langs. Blijf wakker want straks wordt het echt leuk.

Gezondheid: Dikzakken met kleine piemels!

Onder de gezondheidsmarkt vallen zaken als afvallen, stoppen met roken, lichamelijke ongemakken etc. Zeker problemen waar mensen zich kapot voor schamen zijn goud waard. Dus als jij een oplossing hebt tegen vaginale wratten of kleine piemels ben je spekkoper!

Geluk: Alleen op de wereld? Kassa!

In de geluksmarkt is ook heel veel geld te verdienen. Denk hierbij aan lelijkerds of mensen die sociaal niet handig zijn en geen partner kunnen vinden (dating). En wat dacht je van depressiviteit of mensen die meer uit het leven willen halen. Zelfhulp is een bizar grote markt!  (Tony Robbins of Emiel Ratelband).

Geld: Show me the money bitches!

En hier wordt het leuk… Tuurlijk horen gokken, Forex en binary options hier ook bij, maar ik focus me in dit artikel op Internet Marketing. Een miljarden business en het mooie is; de meeste kopers blijven kopen!

Hoe zit dat?

Lekker blijven dromen

99% van de mensen die een cursus koopt over online geld verdienen neemt de informatie tot zich en onderneemt vervolgens geen actie.

Waarom niet?

Omdat ze een droom hebben gekocht. Een droom om miljonair te worden door in hun onderbroek, vanuit huis geld te verdienen met hun laptopje.

Als je niks doet met de informatie die je gekocht hebt dan blijft die droom in leven, maar als je wel in actie komt, dan loop je de kans dat je droom uiteen spat.

Naast het feit dat mensen van nature lui zijn, willen ze ook graag blijven dromen en dat is de reden dat ze gewoon niet beginnen. Want als je niet begint kun je ook niet falen en blijft de droom bestaan…

lekker-blijven-dromen

Verslaafd als een heroïnejunk

Dit hele proces van lekker maken met goede marketing, de aanschaf van een cursus en het dromen over de beloftes die gemaakt worden lijkt wel wat op de relatie tussen een dealer en een junk.

Begrijp me niet verkeerd; ik heb veel respect voor mannen als JP*, Casper Camps en Eric Dieperink. Deze boys weten echt wel wat ze doen en verdienen naast hun cursussen ook bakken met geld door zelf affiliate campagnes te draaien.

They pratice what they preach, maar weten ook donders goed dat de meeste van hun klanten nooit iets met hun info zullen doen en de volgende cursus ook gewoon zullen kopen.

Is dat erg?

Nee. De behoefte is er, net als de dikzakken en de lelijkerds die dromen van een goddelijk lichaam of een lekker wijf.

Het wordt pas erg als de oplossing die verkocht wordt bullshit is en gewoon niet werkt. Dat geldt voor de fake datingsites en de telefoonseks reclames op tv, maar zeker ook voor de goudzoekers die informatie verkopen over online geld verdienen en zelf nog nooit een stuiver hebben verdiend.

Geen gezeik, iedereen rijk!

Er is niks mis met het kopen van informatie voor een willekeurig bedrag dat eindigt op een 7. Zelf uitzoeken kost tijd en tijd is ook geld. Het kloterige is alleen dat jij niet weet of de info van een topper komt die zelf ook succesvol is op internet, of van een prutser die alleen geld verdient door te vertellen hoe JIJ geld moet verdienen.

Kan het dan ook anders?

Ja, want hier is Hilbert en hij heeft niks te koop

4 jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd met als doel een fulltime inkomen te verdienen op internet. Zonder personeel en zonder kantoor, terwijl ik de wereld over reis. Dit is me gelukt en nu is het tijd om iets terug te doen. (stiekem verveel ik me gewoon kapot en mis ik menselijke interactie 😉 ).

Daarom iedereenrijk.com. Een nieuw avontuur.

Mijn plan is om iedereenrijk.com te vullen met bewezen methodes en tutorials, waarin ik je haarfijn uitleg hoe jij online geld kunt verdienen. Van een leuk zakcentje tot misschien wel een fulltime inkomen.

En dat doe ik gratis.

Zit er dan ook een addertje onder het gras?

Ja. Ik ben een affiliate marketeer in hart en nieren, dus als ik ergens een affiliatelink kan plaatsen zal ik dat altijd doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan links naar:

  • Een boek dat ik heb gelezen
  • Software of tools die gebruik
  • Een affiliate netwerk waar ik bij zit

Maar alle informatie over online geld verdienen deel ik gratis met je.

Dus stop je geld weg en gas d’r op!

Niet blijven dromen. Niet 10 dingen tegelijk proberen, maar focussen. Alle info is er, dus de vraag is; Wat ga jij ermee doen?

Als jij denkt dat iemand iets aan dit artikel heeft, wees dan een held en klik dan op een van de knoppen om te delen.

Ik wil ook graag weten wie jij bent, dus aarzel niet om een reactie achter te laten in de comments.

  • Wie ben je?
  • Wat heb je al geprobeerd online?
  • Waarom lukt het niet?
  • Wat zou je graag willen leren?

 

*Credit where credit’s due: Ik heb zelf ook ooit eens een cursus Internetgeheimen van JP gevolgd. Toen trouwens geript van een torrentsite, dus als iemand weet waar ik JP kan vinden hoor ik het graag. Hij krijgt nog €67 van me 😉