Is FTX Legit: 2020 review

[ad_1]

FTX is een relatief nieuw handelsplatform voor crypto’s.  Maar is het legaal?  Ik heb het uit te proberen voor de laatste paar maanden en hier is wat ik heb gevonden.

Wat is FTX

FTX is zowel een exchange als een derivatenhandelsplatform voor cryptocurrency.  Dit betekent dat u zaken als futures-contracten verhandelen en Bitcoin verhandelen met behulp van leverage.  Het is naaste concurrent zou Bitmex zijn.  Als u Bitmex eerder gebruikt, dan ftx zal zeer vertrouwd zijn.

Wat ik leuk vind aan FTX

Hier zijn enkele van de dingen die ik graag over FTX

  • Innovatieve derivaten – FTX biedt niet alleen eeuwigdurende contracten op populaire valuta’s zoals Bitcoin en Ethereum.  U de handel derivaten voor Tether, obscure alt munten en zelfs de Trump voorzitterschap.  FTX verlegt de grenzen van wat je verhandelen.    Het is echt handig voor kortsluiting alt munten die je niet denkt dat veel van een toekomst.
  • Meerdere stortingsopties – Sommige afgeleide platforms accepteren alleen Bitcoin-stortingen.  Op FTX u een enorm scala aan munten storten voor de handel / uitwisseling.  Ze ondersteunen ook meerdere stablecoins zoals Tether, USDC, BUSD en meer.  Dit betekent dat je niet opgesloten zit in een bepaalde stabiele munt.  Ze bieden ook Fiat storting opties.
  • Binance ondersteund – Binance is een van de grootste crypto-bedrijven.  Ze zijn een investeerder in FTX.  Het hebben van een grotere backer betekent dat FTX niet zomaar van de ene op de andere dag zal verdwijnen.
  • Leveraged Tokens – U leveraged tokens verhandelen op FTX.  In tegenstelling tot gewone leveraged trading, koopt en verkoopt u een echt token.  De prijs van het token is gekoppeld aan wat de hefboomwerking is.  Er is bijvoorbeeld een 3X Long Bitcoin Token, die een rendement zoekt dat overeenkomt met 3 keer de dagelijkse Bitcoin-retour. Deze tokens kunnen worden ingetrokken en veilig worden opgeslagen in een ERC-20-portemonnee.
  • Geen minimale stortingen – Je hebt geen honderden dollars nodig om te beginnen met de handel.  U de handel met zo weinig als $ 10.

FTX-stortingsopties

Dus zoals je zien FTX is een vrij innovatieve uitwisseling.  De leveraged tokens zijn een geweldig idee en een nieuwe kijk op leveraged trading.

Is FTX veilig

FTX is net zo veilig als andere crypto-handelsplatformen.  Ze maken gebruik van Two-Factor authenticatie en hebben geen inbreuken tot nu toe.  Maar vergeet niet dat alle crypto-uitwisselingen kunnen worden aangevallen.  Dus nooit meer crypto die je nodig hebt om op elke uitwisseling.  Als u gebruiksmiddel tokens verhandelt, u deze opnemen in uw eigen hardwareportemonnee.

Dus is FTX Legit?

Ja, FTX is een legit trading platform en uitwisseling.  Ik gebruik het voor de afgelopen maanden en hebben gevonden dat het zeer betrouwbaar.  Ik heb niet lopen in een downtime problemen, en mijn deposito’s en opnames zijn altijd snel (en instant).  Gesteund door Binance, ik weet dat ze hebben een goede toekomst voor hen ook.  Vergeleken met Bitmex is FTX een veel beter, sneller en betrouwbaarder platform.

Ontvang 5% korting op je kosten

Als u lid wilt worden van FTX, moet u lid worden van deze koppeling.  U bespaart geld op uw handelskosten.    Dit kan echt optellen na verloop van tijd en hebben een impact op uw winst en verlies.

[ad_2]

Source link