Pak levenslang geld van lottospelers als loterij affiliate

Ik promoot heel veel verschillende producten en diesten als affiliate en in deze tutorial wil ik er eentje uitlichten: Loterijen.

Passief inkomen

Het mooie van deze methode is dat het op een gegeven moment passief inkomen genereert. Wanneer jij namelijk nieuwe lottospelers aanlevert als affiliate, pak je gedurende de tijd dat ze blijven meespelen altijd een percentage van hun inleg!

Ik leg deze methode zoals gewoonlijk weer stap-voor-stap uit. Mocht je vragen hebben, stel ze dan in de comments onder dit artikel.

Lotto affiliate programma’s

Voor de mensen die niet weten wat affiliate programma’s zijn of dat er ook andere loterijen zijn behalve de Staatsloterij, leg ik het even kort uit.

Er zijn verschillende websites waar je mee kunt spelen in loterijen met gigantische jackpots, zoals Powerball, Eurojackpot, SuperLotto en EuroMillions. Deze websites zijn enorm populair en miljoenen mensen wereldwijd spelen maandelijks mee.

Loterij websites verdienen miljarden en ze zijn maar wat graag bereid om te betalen voor nieuwe klanten. Hier komt het affiliate programma om de hoek kijken.

Jij kunt je hier (gratis) voor inschrijven en voor iedere nieuwe lottospeler die zich aanmeldt via jouw link, ontvang je een vergoeding.

affiliate-marketing uitleg

Mijn advies is om je in te schrijven bij de marktleider in de online loterij wereld: The Lotter. Ik leg straks nog even uit waarom en hoe je dit doet.

Hoeveel geld kun je verdienen met deze methode?

Het is niet heel moeilijk om mensen zover te krijgen om mee te spelen in een loterij, dus qua verdiensten kan het lekker oplopen. Een goed lotto affiliateprogramma levert jou alle promotools om klanten te overtuigen om bij hun te gaan spelen.

Vaak kun jij als affiliate bijvoorbeeld een gratis ticket weggeven aan een nieuwe speler of een leuke korting. Dit zuigt ze als het ware naar binnen.

Lotto affiliate programma’s betalen jou levenslang 10 tot 25% over alles wat jouw aangebrachte spelers uitgeven aan tickets! Dat laatste is passief inkomen en ik ga je laten zien hoe jij dit moet doen.

OkĆ©… gas op die lolly! šŸ™‚

Stap 1: Aanmelden bij loterij affiliate programma

Als eerste hebben we een account nodig bij een aanbieder van loterijen die een partnerprogramma heeft. Ik heb het meeste succes bij Thelotter en dit is ook een van de weinige aanbieders die volledig in het Nederlands is.

TheLotter betaalt in eerste instantie 15% per nieuwe speler, maar dat kan omhoog als je veel spelers aanbrengt.

Na je aanmelding zul je een bevestiging krijgen wanneer je bent toegelaten. Dit account gaan we straks in stap 3 gebruiken voor het toevoegen van de affiliate links.

Stap 2: Maak een review website/blog voor online loterijen

De beste manier om geld te verdienen als loterij affiliate is door een simpele website te maken waar je de verschillende loterijen kort bespreekt in een aantal reviews.

Hier heb je geen technische kennis voor nodig en kun je binnen een half uurtje doen met mijn Handleiding: Bouw binnen een half uur jouw eigen money blog.

Het Ad Sense theme dat ik je aanraad heeft ook een ingebouwde reviewfunctie en als je deze al hebt gekocht, dan kun je hem gewoon weer gebruiken voor een nieuwe website. Uiteraard kun je de advertentieruimtes ook vullen met advertenties voor je loterijen.

Voorbeeld: http://www.geldloterijen.nl/ 

Domeinnamen die nog vrij zijn op het moment van schrijven:

 • loterijvergelijk.com
 • loterijvergelijking.com
 • loterijreview.nl
 • loterijcheck.com
 • loterijblog.nl
 • loterijhulp.nl

Schrijf 5 reviews over bijvoorbeeld 5 verschillende loterijen of andere onderwerpen die met loterijen te maken hebben. Kijk hier welke loterijen er beschikbaar zijn.

online loterijen

Hoe meer artikelen je toevoegt over het onderwerp loterijen, hoe hoger je in Google zult scoren. Voeg nog geen affiliate links toe, dat gaan we straks doen.

Populaire zoekwoorden om over te schrijven kun je vinden in de Google Zoekwoorden Planner.

zoekwoorden-planner

Stap 3: Affiliate links toevoegen en geld verdienen

Log nu in op jouw affiliate account bij TheLotter (in stap 1 aangemaakt). Klik nu in het menu op Promotion en dan op Banners & Links.

banners-links-thelotter

Nu willen we de Nederlandse links hebben met jouw unieke code. Klik hiervoor bij Filters op Add a Custom Filter Field, zet de velden op Name > equals en type het woord dutch in het laatste veld. Klik nu op Apply.

filter-thelotter

Je ziet nu alle banners en links die naar de Nederlandse pagina’s van TheLotter gaan. Je kunt nu 2 dingen doen:

 1. Tekst links toevoegen aan je website/blog artikelen
 2. Banners plaatsen op je website/blog

1: Tekstlinks toevoegen

Jouw unieke affiliate link kun je tevoorschijn toveren door te klikken op Get banner code. Je ziet nu een vakje met een stukje code er in. De eerste link (tussen de aanhalingstekens) is jouw unieke link en ziet er bijvoorbeeld zo uit:

https://www.thelotter.com/nl/?tl_affid=0000&tl_bannerid=96249dc1

Waar nu 0000 staat zie je als het goed is jouw eigen affiliate code staan.

textlink-thelotter

Deze link kun je nu kopiĆ«ren en gebruiken in jouw website. Dit doe je door een stukje tekst te selecteren en vervolgens op het ketting icoontje te klikken in de editor.

paypro-link-plaatsen

 2: Banners toevoegen

Het toevoegen van banners gaat op dezelfde manier maar nu pak je niet alleen de link, maar de gehele code. Deze code plak je vervolgens in je website op de plek waar je de banner wilt laten zien. De thema’s van MyThemeShop, zoals het Ad-Sense theme, hebben een supersimpele oplossing voor het toevoegen van banners.

Kopieer de code van de banner die je wilt tonen en plak hem op de juiste plek. Let wel op de afmetingen.

adsense toevoegen aan wordpress

Let niet op de code in het plaatje, dit is niet de juiste code en dient slechts als voorbeeld.

Zodra iemand nu op jouw banner of link klikt en loterij tickets koopt, rinkelt bij jou de kassa! šŸ™‚

Promotie van jouw website over online loterijen

Om traffic (bezoekers) naar jouw website te krijgen zul je relevante artikelen moeten plaatsen met zoekwoorden die potentiƫle spelers gebruiken als ze in Google zoeken. Naast zoekverkeer kun jij je website natuurlijk ook op andere manieren promoten.

Denk eens aan:

 • Reageren op andere relevante blogs of fora
 • Reageren op Facebook pagina’s of in groepen
 • Promotie materiaal uitdelen, zoals flyers
 • On- en offline adverteren

Lees ook mijn tutorials over geld verdienen met bloggen en blijvend verdienen aan webcammodellen, voor meer promotietips.

Vragen over deze tutorial of jouw website delen? Zet ze in de comments!