Zo word je een Cyberpimp: VERDIEN BLIJVEND aan webcam modellen (18+)

Lekkere pakkende titel of niet? 😉 Oké even vooraf: Er is niets glorieus aan het vak van pooier in het echte leven. Het is vrouwonvriendelijk, illegaal en gevaarlijk. Niet doen dus.

Gelukkig is er ook een (volledig legale) digitale variant waarbij je al die negatieve randzaken niet hebt en eigenlijk alleen fungeert als tussenpersoon.

Ik heb het dan over een business als Webcam Model Agent. Waarbij jij modellen aanlevert bij webcamsite en levenslang geld verdient over hun inkomsten.

Je kunt dit trouwens volledig anoniem doen!

Niemand ziet dat jij de tussenpersoon bent.

Interessant?

Tuurlijk is dat interessant! 🙂

Disclaimer: Dit artikel is niet geschikt voor lezers onder 18 jaar.

Wat doet een webcam model eigenlijk en wat levert het op?

Webcammen is waarschijnlijk een van de meest winstgevende baantjes die je kunt doen op het internet en iedereen kan het. Man, vrouw, dik, dun, mooi, lelijk, het maakt eigenlijk niet zoveel uit.

Webcam modellen die goed zijn in hun werk pakken op een dag rustig €200 tot €500 en dat is een hoop geld.

verdiensten-webcam-modellen

En het is ook nog eens heel gemakkelijk werk. Je hebt er verder niemand voor nodig, je kunt het gewoon vanuit huis doen en je verdient 2x zoveel dan Jan Modaal.

In Nederland zijn er een aantal websites waar webcam modellen zich gratis aan kunnen melden en dezelfde dag nog kunnen beginnen met geld verdienen. Ik ga je zo vertellen welke website je voor deze methode moet gebruiken en hoe jij hier als tussenpersoon knaken mee kunt pakken.

Zo kun jij geld verdienen als Webcam Model Agent (tussenpersoon)

Achter de grote webcam sites zit meestal een affiliate netwerk, zeg maar een partnerprogramma. Jij kunt je hier gratis voor aanmelden en wanneer jij bezoekers stuurt naar de webcam site via jouw unieke link, krijg jij betaald. Meestal een bepaald bedrag per minuut.

Maar…

De echt grote boys in deze wereld betalen niet alleen voor nieuwe klanten, maar ook voor nieuwe webcam modellen!

Wanneer een nieuw webcam model zich aanmeldt via jouw unieke link, krijg jij (LEVENSLANG!) tot wel 15% uitbetaald over de omzet die het aangebrachte cammodel maakt.

Ja dat lees je goed: Levenslang! 🙂

Deze 15% provisie wordt niet ingehouden van de omzet van het aangebrachte cammodel maar wordt extra uitgekeerd.

Maar HOEVEEL kan ik dan verdienen als Webcam Agent?

Even een klein stukje wiskunde… Zoals ik al zei pak jij 15% op alles wat jouw aangebrachte cammodellen verdienen. Dus stel dat een van jouw modellen €200 per dag verdient, dan verdien jij €30 per dag (€200/100 x15). Dat is €600 per maand (€30 x30) aan passief inkomen waar je verder niets meer voor hoeft te doen.

Gaan we nog een stapje verder…

Stel dat je 10 modellen aanbrengt die dagelijks €200 verdienen. Dat is €2000 per dag. Dan verdien jij €300 per dag (€2000/100 x15). Levenslang (zolang het model blijft werken), passief inkomen.

Blijven we een beetje verder dromen…

Stel dat jij iedere maand 6 nieuwe cammodellen kunt aanleveren, dan zijn dat er over een jaar 72. 72 x €200 per dag is €14.400/ 100 x15 = €2.160 per dag en €64.800 per maand. Daar word je duizelig van 😛

Kleine kanttekening; ik ga er in het voorbeeld vanuit dat het allemaal toppers zijn die €200 per dag doen, maar dan nog hoop ik dat je kunt zien dat dit een goudmijntje kan zijn.

boot-in-boot

Tijd om dit in de praktijk te brengen met een stappenplan…

Let’s rock!

Stap 1: Gratis account aanmaken bij partnerprogramma

Ik heb voor dit verdienmodel een aantal programma’s geprobeerd en ik heb veruit het meeste succes met VPSCash.

>>> Klik hier om een gratis account aan te maken

aanmelden-vps-cash

Vul je gegevens in:

 1. Kies bij Soort account bedrijf of particulier (als je geen KVK inschrijving hebt, dan kies je dus particulier)
 2. Kies bij Website jouw website. Dit kan ook een social media account zijn die je gebruikt voor promoties etc.
 3. Ga akkoord met de voorwaarden en klik op Aanmelden.

De rest spreekt voor zich.

Opmerking: Als je geen website hebt, dan raad ik je aan om er een te maken (handleiding hier). Dit helpt enorm bij het binnenkomen bij affiliate netwerken. Hetzelfde geldt voor een KVK inschrijving. Als je nog geen website hebt, zet dit er dan bij of gebruik bijvoorbeeld de link naar een social media account dat je gebruikt voor promoties.

Stap 2: Jouw unieke promotielink

Zodra jouw account is goedgekeurd kun je inloggen in je dashboard. Klik nu op Promo Toolkit onder Webcams.

promo-tools-webcam

Klik vervolgens op Website link onder Toolkit aanmelden cammodellen.

promolink-cammodellen

In het volgende scherm kun jij je unieke link aanmaken.

 1. Promocode: Niks aan doen, dit is jouw unieke code
 2. Promo info: Niet verplicht, maar als je op meerdere manieren gaat promoten dan kun je die hier aangeven, zodat je straks kunt zien waar je omzet vandaan komt.
 3. Link naam: Niks aan doen
 4. Genereer als: Deze zet je op URL
 5. De link die nu zichtbaar is, is jouw unieke link

promolink-cammodellen-kopieren

De link die je vervolgens te zien krijgt, is jouw unieke link en bevat jouw unieke partnercode. Zodra een potentieel cammodel hier op klikt en zich aanmeldt is deze gekoppeld aan jouw account.

Vanaf dat moment pak jij 15% over de omzet van het cammodel. Dit wordt automatisch toegevoegd aan jouw account en wordt elke maand uitbetaald.

De webcam website waar ze zich voor aanmelden is trouwens IsLive.nl. Een van de grootste spelers in Nederland en België.

Stap 3: Promoten die hap!

Cool, jij hebt nu je unieke promotielink, maar hoe gaan we die promoten en waar vind je potentiële webcammers? Bovenstaande was een eitje, maar nu begint het echte “werk”.

Ik ga een paar manieren met je delen die ik gebruik om nieuwe webcam modellen te regelen.

Go social

Een van de beste manieren is je link delen op social media. Denk hierbij aan Facebook groepen, Reddit, of twitter accounts. Let op: lees altijd de voorwaarden van een platform en ga nooit zomaar spammen. Daarmee loop je de kans om gebanned te worden. Zorg altijd dat je promotie relevant is en van toegevoegde waarde.

Hetzelfde geldt voor reageren op blog- of forumberichten. Wees creatief!

Zodra er wat geld binnenkomt kun je dit natuurlijk investeren in betaalde promotie en advertenties. (kom ik zo nog even op terug)

Bonus: Promoten via jouw eigen domeinnaam

Wil je het echt professioneel aanpakken, dan moet je een domeinnaam kopen die doorverwijst naar jouw unieke affiliate link. Zoals je weet heeft jouw link een unieke code die aan jou gekoppeld is, maar niemand zal die code onthouden als ze hem zien. Dus we moeten het wat makkelijker maken.

Dit kost je een paar Euro en is binnen een paar minuten geregeld.

Stap 1:

Ga naar Versio en maak een gratis account aan. Dit is de goedkoopste aanbieder van domeinnamen.

Zodra je een account hebt aangemaakt wordt je automatisch ingelogd.

Ga nu naar de homepage van Versio en type je gewenste domeinnaam in.

domeinnaam kopen

Kies iets met het woord “Cam” of “Model” erin en houd het kort. Deze zijn op het moment van schrijven bijvoorbeeld nog vrij:

 • cammodellen.com
 • cammersgezocht.nl
 • cammodelworden.com

Klik naast jouw gekozen domeinnaam op Registreren.

Domeinnaam bestellen knop

En vervolgens op Bestel nu.

Webhosting heb je niet nodig voor deze methode, maar klik wel even op Domeinnaam instellingen opgeven tijdens checkout.

domein-instellingen-aanvinken

Klik nu op Volgende stap.

Kies in het volgende scherm voor Domeinnaam parkeren. je kunt hier ook kiezen of jij je domeinnaam wilt afschermen, zodat niemand ziet dat hij van jou is. Kies dan bij Domeinnaam houder voor Anonymous.

Klik daarna op Ga verder en reken af. (Tip: bankoverschrijving is gratis)

Hoppa, domeinnaam in de pocket!

Stap 2:

Nu moet je de domeinnaam nog doorsturen naar jouw unieke affiliate link. Ga hiervoor naar het klantenpaneel bij Versio en klik bij Domeinnamen op Overzicht.

klantenpaneel-overzicht

Je ziet nu jouw domeinnaam staan. Klik op het pijltje aan de rechterkant om de domeinnaam te beheren.

domeinnaam-beheren-pijltje

Klik in het volgende scherm op DNS beheer AAN. Bevestig je keuze en klik daarna op Beheer redirections.

redirect-aanzetten

In het volgende scherm scroll je helemaal naar beneden en klik je 2x op Redirect aanmaken. Zodat bezoekers die jouwdomeinnaam.nl of www.jouwdomeinnaam.nl invoeren allebei worden geredirect naar jouw unieke affilaitelink die jij gaat instellen.

klik-op-redirect

Je ziet 2 nieuwe regels. Aan de linkerkant vul je op de eerste regel www.jouwdomeinnaam.nl in, en op de 2e regel uwdomeinnaam.nl (zonder www). Aan de rechterkant vul je in beide vakken jouw unieke affiliate link in. Klik daarna op Opslaan. Het duurt maximaal 24 uur voordat de redirect overal op het internet verwijst naar jouw ingestelde link.

redirect-actief-zetten

Klaar! Wanneer iemand nu jouw domeinnaam intikt, wordt deze automatisch doorgestuurd naar jouw unieke link en gekoppeld aan jouw account.

Extra mogelijkheden voor promotie

Doordat je nu een eigen domeinnaam hebt gaan er ineens nieuwe deuren open voor promotie. Jouw unieke affiliate link is namelijk prima voor gebruik op internet, want mensen kunnen er gewoon op klikken. Maar wanneer je in het echte leven wil promoten, dan is die link veel te ingewikkeld en lastig te onthouden. Dit probleem is nu opgelost!

Studenten

Als jij in een studentenstad woont of misschien zelf wel student bent, dan heb je geluk. Studenten kunnen altijd extra geld gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld flyers printen en deze verspreiden op plaatsen waar studenten zitten. Je kunt ze op bomen plakken rond plaatsen waar studenten langskomen (campus), maar je kunt ze ook uitdelen (of iemand betalen om ze uit te delen).

Je kunt ook underground gaan en met viltstift op WC deuren (dames toiletten) en collegebanken jouw promotekst schrijven (illegaal en op eigen risico). Hierbij is het dus wel belangrijk dat jij je domeinnaam anoniem hebt geregistreerd!

webcammers-gezocht

Geïnteresseerden zullen jouw domein intikken en worden doorgestuurd naar jouw unieke link. Wanneer ze zich vervolgens aanmelden is het kassa! 🙂

Andere manieren om jouw domeinnaam te promoten

 • Doe flyers met een pakkende tekst en jouw domeinnaam onder ruitenwissers
 • Laat t-shirts maken met jouw domeinnaam en geef ze weg
 • Laat aanstekers drukken met jouw domein en geef ze weg
 • Zet advertenties in lokale krantjes
 • Laat visitekaartjes maken en deel ze uit of prik ze op het prikbord bij de supermarkt
 • Etc.

Opschalen

Er zijn 2 manieren om op te schalen en nog meer geld binnen te harken. Opschalen doe je alleen als je geld binnen krijgt. Dus eerst gratis promoten en daarna je inkomsten investeren in je business.

Optie 1: Offline uitbreiden. Als je succes hebt met het uitdelen van flyers etc. Dan kun je dit opschalen door uit te breiden naar andere steden. Vind nieuwe promotors en betaal ze om flyers uit te delen in hun eigen stad.

Optie 2: Online uitbreiden. Dit doe je door te adverteren. Bijvoorbeeld op pornosites via een netwerk als TrafficJunky. Of via Reddit advertenties (Tip: Reddit heeft subreddits waar ze het gratis doen, dus waarom niet betaald?)

Dat is ‘m! Zo verdien je blijvend geld als Webcam Agent.

Heb je vragen over dit verdienmodel, stel ze dan in de comments.